Inici Cartes dels lectors Carta d’agraïment

Carta d’agraïment

2
COMPARTIR
Hola a tothom,
des de la prespectiva que em dóna haver passat ja 5 dies des de la inauguració de la meva exposició “Segona oportunitat” al Centre Cultural Costa i Font, ara em veig capaç de donar-vos les gràcies a totes les persones que em vàreu acompanyar al capvespre de divendres. No em pensava que aquest dia seria un dels més feliços, em vaig trobar acompanyada de la meva família, dels meus amics i de molta gent que conec.
Davant la impossibilitat de fer-ho personalment, ja que sou molts, us dono les gràcies públicament a través d’aquest mitjà i així arribarà a tothom.
Moltes gràcies per les vostres felicitacions, moltes gràcies per la vostra companyia, moltes gràcies per ser-hi!!
Una abraçada a tothom!!
Mercè Rovira i Casassas
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
2 abril 2012 19:20

Segueix així!!!!!!!!

Anònim
Anònim
30 març 2012 12:36

L'exposició val molt la pena, i és una mostra de la teva tenacitat i la teva superació diaria. Ets una ARTISTA de cap a peus!! Gràcies a tu per mostrar-nos la teva obra!!