Inici Cartes dels lectors Carta de denúncia

Carta de denúncia

13
COMPARTIR

Avui ha estat un dia molt trist. Som una família que vivim a Taradell, davant del centre cultural Costa i Font. Aquest diumenge ens hem llevat, hem baixat a buscar el cotxe al pàrquing i ens hem adonat que ens havien robat les bicis del pàrquing. Hem anat a fer la denúncia, hem dinat amb la família i quan hem baixat a jugar al parc amb els nens (el parc que hi ha darrere del centre Costa i Font) hem vist amb tristor que el parc infantil tenia una nova decoració i bona part de la barana de fusta que l’envolta havia estat arrancada.

Després quan hem tornat a casa hi havia un home davant del pàrquing que estava escombrant uns cristalls. Algú havia trencat la lampadeta de l’entrada del edifici. Al final ha resultat que l’home era usuari del mateix pàrquing que nosaltres i també li havien pres les bicis (el pàrquing està compartit per dos blocs d’edificis).

Tot això ha passat en només un dia i en un radi d’uns 100 metres. Què haurà passat aquest cap de setmana en tot el poble?
La família que ens ha visitat no s’ha emportat gaire bona impressió del poble. D’un temps a aquesta part sentim a altres veïns del poble queixar-se de robatoris, veiem com una sèrie de persones es dedica a destrossar el mobiliari públic del poble. Avui ens ha tocat directament a nosaltres. Està clar que és una qüestió de respecte i d’educació, però pel que li correspon a l’Ajuntament, ens preguntem si no s’hauria de canviar el protocol de vigilància del poble, augmentant les patrulles o el personal, ja que en la nostra opinió sembla evident que és insuficient.
Susana Gurrea M. (Taradell)
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

13 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
anonim
anonim
29 desembre 2012 0:39

Fa temps que sento que aquest en raffi té 17 anys…segur que no el confonen amb el germà que fa la mateixa cara? Ha robat a la meva iaia el bolso que tenia dins del cotxe mentre obria la porta del garatge, ha entrat al pati de la veïna que podia haver set el nostre. Ha cremat el paller, vist amb els nostres ulls i dit als municipals…a què hem d’esperar?!?

Carles
Carles
14 setembre 2012 19:11

És trist dir-ho però quasi tot el poble de Taradell sap qui són i realment ningú està fent res.
On arribarem?

sinonim
sinonim
20 juliol 2012 17:16

La pua és que saben qui són. De fet, noméss has de donar un tomb pel poble i ja es veu prou qui són. Els municipals d’aquí només hi són per posar multes, això sí que en saben. Així va Taradell. Ara els pitjors no porten piercings i tattos, ara porten traje i corbata.

Anònim
Anònim
30 març 2012 14:24

Aquest personatge es el que van enganxar el pasat any, a ell i a dos més que es dedicaven a assaltar cases. En van detenir a un que era major d'edat i que actualment ia deu fer temps que transita tant panxo entre nosaltres i els altres dos, ell i un altre al ser menors d'edat els van deixar lliures amb "carrecs". Aquesta gentussa es dedicava a assaltar cases amb una arma de foc. Sort que no hi va haver-hi cap accident perquè ho haguessim lamentat tots menys ells que per el que sembla, no tenen escrupuls, ni civisme ni… Llegeix més »

Anònim
Anònim
29 març 2012 21:01

raffie o aixi es diu aquet energumenu que trenca retrovisors i de mes bretolades i no soc l´unic que ho ser som molts que l´em vist pero de moment sempre s´escapa al carrer de vic viu aquet personatge tots esperem que fagi 18 anys que de moment en te 17 i despres li podrem explicar el mateix que fuma porros en via publica passen mossos i te la sort que no li diuen res tot i que el coneixen be

Albert
29 març 2012 17:16

A mi em sembla que els municipals no podem fer res per la por que tenen als que fan aquests actes incivics. De igual manera que hi ha gent que hi ha gent que es queixa de forma anónima. Els diners que es gaste l'ajuntament en arreglar les destroses es podrían gastar en una millor seguretat.

Anònim
Anònim
29 març 2012 9:56

La veritat es que desde fa un temps l´estat de deixadesa dels parcs sobretot el de can costa es lamentable,baranes arrancades,fonts y bancs arrencats,cigars,etc…

Y lo pitjor de tot es que seguramente ho fa gent del mateix poble…gent sense cap mena de educació.

Una llastima.

Anònim
Anònim
28 març 2012 18:21

A l'hora de recollir els nens no pots ni deixar el cotxe al costat tranquilament. Si hi tens el bolso et pots trobar el vidre trencat i que el bolso ja no hi és.