Inici Cartes dels lectors Moltes gràcies

Moltes gràcies

1
COMPARTIR

“El cap de setmana del 14 i 15 de gener vàrem tornar a celebrar les festes dels Tonis a Taradell. La veritat és que des de la comissió organitzadora estem molt satisfets de l’èxit de participació a totes les activitats programades, sobretot en els actes al centre cultural Costa i Font durant tot el dissabte (el programa especial de Radio Taradell, la recuperació de jocs tradicionals, l’hora del conte, l’exposició temàtica, tast del porc, pregó a càrrec de Tomàs Molina, elecció de l’hereu i reconeixement a Jaume Miralpeix).

Evidentment, l’acte central de les festes va ser el passant del Tres Tombs que es va portar a terme durant el diumenge al matí.

Realment els carrers del poble feien goigs de veure’ls tan atapeïts de gent mirant el passant i l’èxit de participació va ser total, tant pel què fa a la participació activa en el passant com en l’assistència de públic. A més a més, vàrem comptar amb la presència institucional del Govern de la Generalitat, personificada en el seu portaveu Sr. Francesc Homs, el Departament de Cultura i el Consell Comarcal d’Osona, així com Casa Tarradellas que va ser reconeguda com el primer Toni d’honor, reconeixement que els Tonis de Taradell volen fer a una persona, empresa o associació de la comarca d’Osona que a través del seu treball difongui elements patrimonials de la cultura rural de la comarca.

Per tot això, els membres de la comissió de festes de Sant Antoni Abat de Taradell volem agrair molt sincerament el suport, la col·laboració i la participació a totes aquelles persones, empreses i/o entitats que ens han acompanyat durant el cap de setmana i que d’alguna manera possibiliten que les festes dels Tonis de Taradell siguin reconegudes per tot el territori Català. És aquest suport el que ens empeny a continuar treballant per recuperar les nostres tradicions i assolir els nostres objectius.
Així mateix, volem aprofitar per agrair a tots els veïns de Taradell la seva paciència per suportar les molèsties i incomoditats ocasionades durant el passant dels Tres Tombs (talls de carrers, sorolls, etc.) i fer un esment especial als membres de Protecció Civil i a la Policia municipal. També aprofitem per fer arribar als nostres conciutadans de Taradell els agraïments i felicitacions rebuts per part dels autocaravanistes presents al nostre municipi durant el cap de setmana. Taradell va demostrar ser un poble acollidor i amb molta capacitat organitzativa.

L’èxit de participació i la il·lusió que ens transmeteu tots plegats ens empeny a continuar treballant any rere any per organitzar unes festes pel poble i del poble i perquè el nom de Taradell sigui reconegut arreu del territori del nostre país.
Moltes felicitats, moltes gràcies i fins l’any vinent.”

Josep Casassas,
Tonis de Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
25 gener 2012 18:39

Les gràcies les hauria de donar tot Taradell a tots vosaltres, per la vostra feina i dedicació a fer aquesta festa cada dia més lluida, per la promoció que feu del poble…
Endavant Tonis de Taradell!!!