Inici Cartes dels lectors Carta oberta sobre la variant de Taradell

Carta oberta sobre la variant de Taradell

12
COMPARTIR

Benvolguts taradallencs,
em pregunto si l’Ajuntament d’aquest poble espera que hi hagi una mort per atropellament al pas de vianants de la variant que passa per davant de la fabrica de “Can Benguerel”. Ja fa mesos que hi és però els cotxes hi passen com si fessin curses, pocs conductors amb seny es paren al veure una persona que vol creuar.
En aquest pas de vianants hi passem gent gran, joves, nens… i sempre hem de mirar molt acuradament que no vingui cap cotxe, ens hi va la vida.
Precisament ahir em va venir de ben poc com no m’envien directament al cementiri (i és ben cert). Vaig creuar pensant que el cotxe es pararia i em va passar a ras de sabata, això és imperdonable. Però el principal culpable és l’Ajuntament per no fer les coses bé.
Jo em pregunto:  senyors de l’Ajuntament malgrat ja fa dies que estic desenganyada de vostès, serien tan amables de posar unes bandes rugoses o qualsevol altre mitjà per evitar un atropellament que pot ser mortal per la velocitat a què van els cotxes?
Ja sé que no faran res fins que no passi una desgràcia, però ho havia d’intentar.
Mª Rosa Miralpeix Bigas
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

12 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
E.S.R
4 juliol 2017 9:36

Visc a Marenga, estic totalment d’acord de que aquest pas de vianants és un perill. Ja que de totes maneres som nosaltres els que hem de vigilar a l’hora de creuar-l’ho i quan naem amb cotxe a l’hora de trencar.

Jo no hi posaria cap banda rugosa en tot cas una senyal lluminosa o alguna cosa així.

Anònim
Anònim
28 desembre 2012 9:39

Jo recordo que quan es va traçar aquesta variant estava previst que davant del taller Benguerel hi passaria la carretera molt més baixa i això no tindria tanta pendent en arribar a la rotonda de sota el cementiri, però els interessos d’uns quants varen anul·lar el pont que havia de pasar per sobre la variant per anar a la masia de marenga. Resultat doncs, que ningú no hi pot fer res, tot funciona igual com sempre.

Anònim
Anònim
15 gener 2012 15:22

Vaig veure l'escrit però no sabia què pensar, perquè com a vianant no el coneixia.Ara ja hi he passat, i la veritat és que trobo que el fet que hi hagi el pas de vianants ja és molt. Potser massa i tot.Es tracta d'una ronda, i passa per fora el municipi. Trobaria escandalós que hi hagués bandes rugoses. A part, pels cotxes hi ha un canvi de rasant, però pels vianants que volen passar per allà, la visibilitat és perfecte, es veu molt bé ens els dos sentits.Només es tracta de tenir sentit comú. És una carretera, no un carrer… Llegeix més »

m.angels
m.angels
10 juliol 2017 16:10
Reply to  Anònim

(Jo trauria el pas i endavant), quina vergonya gent com tu, si visquéssis a Marenga m’agradaria saber com ho faries per anar a casa teva ???

De vigilar ja has de vigilar quan passes, allà els cotxes van a tota candela.

Dolo
10 gener 2012 20:39

Jo hi passo corrent o caminant tot sovint. També hi passo amb cotxe i vaig amb compte. Però si us plau, una altra banda rugosa no!
Potser un senyal lluminós hi faria algun efecte més?
De fet, ja fa anys que no me'n refio de cap vehicle quan he de travessar un pas de vianants. Si no es paren, voluntàriament, no faig ni la intenció de passar.

Anònim
Anònim
6 gener 2012 22:38

La Qúestió és que aquest pas de vianants ÉS UN PERILL i caldria RETIRAR_LO immedaitament o passarà alguna desgràcia i llavors tothom a lamentar-se.

Anònim
Anònim
6 gener 2012 21:03

Ha qui pertany la Carretera de Circumval-lació no t'ho discutire, però allà no hi havia pas de vianants i es va demanar a l'Ajuntament i els de la Brigada Municipal el van pintar i he vist com ho pintaban.No em diguis que l'Ajuntament no pot fer res

Anònim
Anònim
6 gener 2012 16:06

Poder el que t'hauries d'informar ets tu, el que dius que el va pintar l'ajuntament, perquè la carretera pertany a la xarxa de carreteres de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament no pot fer res.

Jordi

Anònim
Anònim
6 gener 2012 13:14

Senyor-a anònim, hauries d'informar-abans d'escriure, aquesta carretera pertany a la xarxa de carreteres de Taradell i el pas de vianants el va posar el Ajuntament de Taradell.