Inici Cartes dels lectors L’actuació dels agents municipals durant l’aiguat

L’actuació dels agents municipals durant l’aiguat

8
COMPARTIR

Dolors Bigas:

Us faig arribar aquesta foto perquè, malgrat l’aiguat que estava caient en el moment de fer la fotografia, em vaig encendre com una xemeneia plena de sutja!

Aquesta imatge la vaig fer ahir dimarts des de la finestra de casa, a la Via Canigó, on la direcció del carrer és la mateixa en què està tirada la foto, cap amunt cap al Doctor Fleming, on s’enllaça el barri de Sant Miquel i Castellets.
 La meva mala lluna no és per l’acumulació d’aigua que es pot observar en la foto -cada cop que passava un cotxe quedava ben colgat-, doncs vull pensar que la natura és la natura i el fet que l’aigua hagués arreplegat al seu pas tot de brossa que embussés les reixes del carrer i no s’empassés l’aigua, és el que hi ha i no és culpa de ningú ( o sí ?).

El cas és que mitja horeta més tard va aparèixer el cotxe dels “amables” municipals d’aquest nostre poble, acompanyats d’un treballador de la brigada de l’ajuntament. No vaig veure ben bé si acabaven fent net o no, però tant me fa. No dubto de la feina ben feta de la brigada. Dubto del caràcter, la coherència, el seny, i la bona fe d’alguns dels agents taradellencs.

No sé quin és el nom dels agents que en aquell moment conduïa el vehicle, i tampoc tinc la foto per demostrar-vos-ho, però, tot i que el treballador de la brigada va fer mitja volta, va girar el vehicle i va sortir d’aquest carrer en la direcció correcta, com s’ha de fer …. el municipal de torn va sortir en contra direcció i sense cap avís lumínic, cosa que hauria pogut justificar la seva decisió d’anar “en contra direcció pel carrer Via Canigó”.

En pocs dies m’he trobat al mig de dues situacions en les que “ells” eren els protagonistes i només puc dir: Quina prepotència que els dóna la placa! Em fa fàstic aquesta situació. No sé els noms d’aquesta parella d’agents, però ho investigaré, per curiositat, i per poder-m’hi adreçar amb nom i cognoms i no haver de generalitzar, perquè estic segura que d’agents de l’ordre bé que en devem tenir algun a Taradell, oi?

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

8 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
21 novembre 2011 21:06

Estic d'acord amb tu Dolors!En lloc de ser un exemple per als ciutadans, s'aprofiten del fet de portar uniforme per fer el que els dóna la gana!Hi ha coses que no es poden tolerar!!!

Dolors
17 novembre 2011 14:21

No, anònim 16 de novembre de 2011 a les 22:48 … ja et dic jo que no seria la mateixa crítica. Sí, tinc una espina clavada, i no una, no, un bon grapat. No deixen de fer-una una darrere d'una altra i amb poc menys de 15 dies n'he hagut d'aguantar vàries d'aquest tipus d'actuacions que m'estan superant. Tinc al cap dos noms (ja els he investigat) i m'agradaria saber si un d'ells era dins del cotxe aquest dimarts … Si tant sols hagués sortit el vehicle amb els llums blaus encesos, com d'emergència, segurament no hauria dit res, però… Llegeix més »

Anònim
Anònim
16 novembre 2011 22:48

no hi ha dupte, tens una espina clavada,i a la primera….zasssss…..
nit de tempestes, trucades a dojo, de ven segur que mes que la del carrer canyigo,serveis minims,la pregunta es?? la teva critica seria la mateixa si es tractes d'una ambulancia o de un cotxe de bombers??
jo penso que algu va anar a prop de casa teva , ajudar en el que li fos posible i ja te el premi,

Anònim
Anònim
16 novembre 2011 21:14

Des del meu puntde vista els agents de taradell deixen molt a desitjar…això si, anar amb el cotxe perfecte!!!

Anònim
Anònim
16 novembre 2011 18:54

Dolors tens raó i et demano disculpes ja que no he vist que hi havia més escrit i m'he quedat amb l'anunciat i les 3 ratlles de sota la foto.

Disculpa

Jordi

Toni
Toni
16 novembre 2011 18:34

Jordi,

T'has llegit la carta? O només has vist la foto i has donat per suposat que la queixa va per l'acumulació d'aigua a la via? Si us plau, llegeix tota la carta, la Dolors no es queixa d'això…

Salut!

Dolors
16 novembre 2011 17:36

Si llegeixes bé l'escrit, no em queixo pel moment de la foto (que entenc molt bé tal com he escrit), si no per l'actuació dels agents "en contra direcció" després de passar per aquí. Res més.

Anònim
Anònim
16 novembre 2011 17:33

No entenc la denuncia. Està clar que en el moment de la foto hi ha un problema de desbordament d'aigua degut a les fortes pluges que ens han afectat.
Però no ens podem enfadar perquè no hi ha una resposta ràpida davant un fet puntual quan imagino que aquesta imatge es repetia a més punts del nostre municipi.
A vegades crec que ens queixem per vici i no som comprensius amb la realitat.

Jordi