Inici Actualitat Abans i després del col·legi Sant Genís i Santa Agnès

Abans i després del col·legi Sant Genís i Santa Agnès

2
COMPARTIR

L’enderrocament de l’edifici antic del col·legi Sant Genís i Santa Agnès és un fet històric per Taradell, ja que molts taradellencs van passar per les seves aules. A continuació us oferim algunes imatges que restaran per la memòria històrica del municipi (Fotos de Miquel Vilardell).

ABANS
DESPRÉS
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
14 agost 2011 13:31

A mi personalment m'ha disgustat molt l'enderrocament de l'escola, crec que podia trobar-se una altre solució. Per aquí hi haviem passat moltes persones de Taradell, formava part de la nostra vida i els nostres records, això només ho pot entendre qui de veritat s'estima el poble!!

El follet de la son
12 agost 2011 12:14

Una llàstima i un enderroc absolutament inútil. Molt bé Verdaguer, segueix així. No pareu de desfigurar la part antiga del poble i de fer actuacions inútils, aquests de Convergència. Us hauria de caure la cara de vergonya. Proposo, també, que ja tant per tant enderroqueu el campanar, que fa ombra als veïns que volen prendre el Sol. Què carai costava trobar un equipament vàlid per a un edifici històric? No que queda massa a l'ajuntament. de fet, diria que és la vostra última legislatura. S'ha acabat el "chollo".