Inici Actualitat El FC Barcelona s’endú el títol del torneig internacional TAR de fubol...

El FC Barcelona s’endú el títol del torneig internacional TAR de fubol aleví 2024

0
COMPARTIR

El FC Barcelona ha guanyat aquest diumenge a la tarda l’edició 2024 del Torneig internacional TAR de fubol aleví, que s’ha disputat durant el dissabte i diumenge a Taradell, Santa Eugènia de Berga i Vic (en els camps de la Fundació UE Vic i OAR Vic). Els blaugrana han superat al Betis a la final gràcies a un solitari gol a la primera part.

El Barça havia eliminat a la semificinals al US Villejuif també per 1 a 0, mentre que el Betis havia eliminat al Reial Madrid per 3 a 2. El Barça acumula ja quatre títols en les set edició del torneig. Fins ara el torneig l’ha guanyat el FC Barcelona (2016, 2019, 2023 i 2024), l’Espanyol (2017 i 2018) i el Betis (2022).

Durant dos dies 50 equips d’11 països diferents han disputat el torneig. Hi havia equips representants dels grans equips de la Lliga espanyola com Sevilla, Atlètic de Madrid, Vila-real, Girona, Espanyol, Andorra i Mallorca. A nivell internacional destacava la presència del PSG francès que ha caigut eliminat als vuitens de final en la tanda de penals contra el Sevilla. De França també hi havia el St. Co. Locminé, AS Cannes i l’ES Trinité. De Croàcia hi havia el NK Dubrava. De Polònia hi havia el BVB Academy i el Fundacja Alp. De Tailàndia hi havia el PFA Bangkok. De Laos el W.I.G. Naga (guanyador de la TAR Asia). De Finlàndia hi havia el RCD Helsinki, el Team East i el PK-35. De Grècia participava el YMCA. D’Eslovàquia hi havia el CFT Academy. D’Irlanda ve el Cherry Orchard. D’Estats Units l’equip LA Select.

A nivell osonenc també hi havia força representació d’equips: la UD Taradell, el Santa Eugènia, el Torelló, el Manlleu, la Fundació UE Vic, l’OAR Vic, el Vic Riuprimer, el Sant Vicenç de Torelló i el Sant Julià. La resta d’equips eren catalans.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments