Inici Actualitat Som Dones organitza un Cine Fòrum amb la pel·licula JUNO

Som Dones organitza un Cine Fòrum amb la pel·licula JUNO

0
COMPARTIR

L’associació  Som Dones us convida el proper dissabte 26 de març a les 7 de la tarda a un Cine Fòrum, a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

La pel·licula que és passarà serà Juno, una pel·licula del 2007 dirigida per Jason Reitman i escrita per Diablo Cody. Els seus protagonistes son: Ellen Page, Michael Cera, Jennifer Garner i Jason Bateman.

La pel·licula es va estrenar el 8 de setembre del 2007 al Festival Internacional de Cinema de Toronto i va estar nominada a quatre premis Òscar, entre ells al de millor pel·licula, tot i que nomès va guanyar a la categoria de ·Millor guió original”.

La moderadora serà la Mercè Voltas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments