Inici Actualitat Possible estafa a alguns veïns de l’Era del Tint

Possible estafa a alguns veïns de l’Era del Tint

0
COMPARTIR

Ens informa l’Anna, una veïna de l’Era del Tint, que ahir al voltant de 1/4 de 6 de la tarda es van presentar tres homes a algunes vivendes del barri de l’Era del Tint amb la intenció de realitzar tasques de manteniment del gas.

Els homes es van identificar com a treballadors d’una companyia barcelonina de gas i després de passar per diverses cases van marxar havent cobrat la visita pertinent.

Segons ens informa l’Anna, alguns veïns estranyats per la situació van parlar amb la companyia Repsol (encarregada del manteniment en aquesta zona) i van poder comprovar que la companyia no tenia el permis per fer controls en aquesta zona i que havien estat víctimes d’una estafa que posteriorment van denunciar davant dels Mossos d’Esquadra.

Tot i així, fins al moment, la suposada estafa no ha pogut ser confirmada ni per l’Ajuntament ni per els Agents Municipals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments