Inici Actualitat Cau molt la participació a Taradell a les 17h amb només el...

Cau molt la participació a Taradell a les 17h amb només el 44,5% de vots en les eleccions catalanes 2024

0
COMPARTIR

Primeres dades de participació a la tarda a Taradell de les eleccions al Parlament de Catalunya 2024. A les cinc de la tarda han votat el 44,52% dels taradellencs i taradellenques. En total poden votar 5.105 persones. Això suposa que han votat un total de 2.273 fins a les cinc de la tarda.

Aquestes xifres de participació són molt baixes. De fet, les més baixes registrades fins al 2006 quan vam començar a controlar la participació per hores. Respecte a les últimes eleccions catalanes, la baixada és de més de 7 punts (7,41%). Al febrer de 2021 la participació a les 5 de la tarda era del 51,93%, mentre que el 2017 el percentatge se situava en el 64,20% (cal recordar que aquelles eleccions catalanes van ser les més participatives de la història a Taradell). Us mostrem ara el percentatge de participació a Taradell a les 5 de la tarda en les darreres eleccions catalanes:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments