Inici Cartes dels lectors Gràcies

Gràcies

9
COMPARTIR

Després d’una situació d’emergència com la que hem viscut aquests darrers dies, és de justícia agrair a totes aquelles persones que han treballat perquè la normalitat tornés al nostre poble.

Feia molts anys que a Taradell no patíem una nevada d’aquesta magnitud, molts de vosaltres recordareu la darrera.

Hi ha hagut factors que han jugat a favor, com l’hora d’inici de la nevada, que ja va provocar que molts nens i també adults ja no anéssiu a les escoles i a treballar respectivament; l’època de l’any en que el dia ja és més llarg i el sol escalfa més i per tant permet netejar millor els carrers; el subministrament elèctric en general no s’ha vist afectat i la zona dels Vilademany, on si hi va haver avaria, es va poder restablir a primera hora d’ahir… però també hem patit algun factor en contra com les glaçades de les dues nits anteriors i les que es preveuen per les properes, que han arribat a les temperatures més baixes de tot l’hivern, amb totes les complicacions i perills que això suposa.

Els equips municipals de la brigada, dels agents i de protecció civil, així com el personal administratiu de l’Ajuntament han treballat de valent perquè els efectes de la nevada excepcional que hem patit hagin estat els mínims possibles.

Per part dels equipaments municipals s’ha comptat també amb tota la col·laboració possible del personal dels diferents centres escolars, del dispensari municipal i la residència.

Amb tot, si no hi hagués hagut la participació de la gran majoria de veïns, pagesos i empreses del poble que més enllà de les seves obligacions, han sortit al carrer a facilitar les tasques de neteja, no hauria estat possible tornar a la normalitat en tan poc temps.

Queda encara feina per fer, i molta: acabar de normalitzar els carrers retirant la neu acumulada, retirar la gran quantitat de branques i arbres que s’han trencat i reparar el mobiliari urbà malmès serà el primer.

Només em resta donar les gràcies a tothom per l’esforç i la comprensió i de la mateixa manera demanar disculpes si en alguna cosa no hem estat del tot encertats.

Gràcies,

Carta Publicada al web de l’Ajuntament

Lluís Verdaguer Vivet 
Alcalde de Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

9 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
13 març 2010 15:36

Al veï de Castellets. Tinc dret a donar la meva opinió i queixar-me?Que jo sapiga, el pensament i opinió unics son d'un altre epoca, per sort ja passada. Que hi passi més o menys gent, no es justificació suficient. Tan sols la possibilitat de que UNA sola persona es pugui fer mal, ja es motiu suficient per esser tant eficient al centre del poble com a les urbanitzacions.Que jo sapiga, paguem els mateixos impostos que tothom i tenim els mateixos drets que tothom.A més a més, no es tracta de que no hi passessin, ES QUE ENCARA NO HI HAN… Llegeix més »

Anònim
Anònim
13 març 2010 15:30

No vull ser menys, i jo em sumo a les queixes d'aquest Senyor, el cap de la Brigada. Només vull dir-vos que a mi també em va dir el mateix, que li vaig preguntar educadament però ell em va contestar: " Ara no puc " i jo li vaig dir doncs quan puguis vens i ho neteges i em va respondre: " Ara no tinc temps, aneu-vos a tomar pel cul "!

Em mostro indignat per aquest senyor. Felicitats al resta de gent: Regidor i Alcalde, Brigada, Protecció Civil i Agents Locals.

Salut !

Josep.

Anònim
Anònim
13 març 2010 10:58

Jo volia escriure un comentari referent als de dalt. Es molt cert, jo estava amb una d'aquestes persones i afirmo que li va contestar això.

Montse.

Anònim
Anònim
13 març 2010 10:57

Jo sóc veí de Castellets i t'entenc molt bé que la Roca hi hagi neu a les voreres.

Però les urbanitzacions a les voreres i passa poca gent a més no és comercial. Per tant té moltes poques opcions que patini la gent, en canvi a dins el poble si.

Vostè a de mirar per la seguretat. Segur que vostè no és queixarà perquè el carrer per passar amb el cotxe el té completament net per tant no és queixi tant perquè totes les urbanitzacions estem aixi i no ens queixem pas.

Anònim
Anònim
12 març 2010 18:13

Estic content per la satisfacció manifestada pels comentaris anteriors. Hi ha d'haver de tot. Però com a veï de La Roca, la meva opinió es del tot a l'inreves. Deu ser que "poble poble" només es el casc urba.

Anònim
Anònim
12 març 2010 16:12

Si jo com a Mare, em va samblar bé, però n'hi han moltes que se'ls hi prepara un dispositiu per LA SEGURETAT D'ELLES MATEIXES I ELS SEUS FILLS i pujaven més tard per no baixar d'allà.

Trobu que hi han persones molt desagraides pel mon, que se'ls hi prepara un dispositiu pe no pendre mal i encara no ho saben assimilar.

Felicitats a Tots !

Ma Rosa.

Anònim
Anònim
12 març 2010 14:13

Jo tambè Lluis felicitar l'organització d'aquest dies en un poble que no estem acostumats a aquests gruixos de neu. Esmentar que el dimecres quan es van obrir les escoles algú va decidir molt encertadament que tots els cotxes puguessin pel passeig Pinediques i baixessin per el carrer de la Deixalleria, no hi va haver cap problema i havia personal de la policia local i protecció civil.
Endavant i moltes gràcies

Anònim
Anònim
12 març 2010 14:07

Lluís, estic d'acord amb en Pep, a mi aquest home, suposo que és en Lluís Costa, el Cap de la Brigada em va fer el mateix. Li vaig demanar perquè ens treies la neu de la Plaça i també em va dir les mateixes paraules. Quina eduació que té aquest home. No és tolerant que vosaltres tingueu aquest home a la vostra plantilla de treballadors. Només hem queda felicitar els membres de la Brigada, en Pere Font i els seus treballadors, Els Agents Locals i Proteccio Civil que han fet una feina gratificant per mantenir la població en ordre. Igualment… Llegeix més »