Inici Notícies Obertes les inscripcions per l’Escola d’Estiu del Col·legi Sant Genís i Santa...

Obertes les inscripcions per l’Escola d’Estiu del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès

0
COMPARTIR

Agenda

Fins el dia 5 de juny estan obertes les inscripcions per si voleu apuntar el vostre nen o nena (de 3 a 12 anys) a l’Escola d’Estiu del Col•legi Sant Genís i Santa Agnès. Per fer la inscripció cal anar a la secretaria de l’escola de 5 a 7 de la tarda amb el formulari omplert que us podeu descarregar en format PDF des d’aquest enllaç. Previament cal haver anat a la Caixa de Sabadell a fer l’ingrès.

L’Escola d’estiu començarà el 29 de juny i anirà fins al 31 de juliol funcionant tots els matins de 9 a 1. La inscripció es podrà fer per les 5 setmanes senceres (160 euros) o be es podrà apuntar a l’alumne per setmanes concretes (38 euros cada setmana).

Com a activitat opcional, des de l’AMPA de l’Escola s’ofereix la possibilitat de fer cursets de tenis i de natació a les instal•lacions del Parc d’Esports de Taradell per aquells alumnes que s’apuntin les 5 setmanes senceres.

Casal de setembre

De l’1 al 10 de setembre també s’ofereix la possibilitat de fer un Casal de Setembre que funcionarà igualment de 9 a 1 del mati i que tindrà un preu de 60 euros.

Més informació: (feu doble click damunt la imatge per veure-la més gran)
També podeu enviar un mail a: ampasgsa@gmail.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments