Inici Actualitat Esquerra demana l’anul·lació de l’increment d’impostos i taxes previst per al 2008

Esquerra demana l’anul·lació de l’increment d’impostos i taxes previst per al 2008

0
COMPARTIR

El Grup Municipal d’Esquerra de Taradell ha enviat una nota de premsa als mitjans on explica que presentarà al·legacions per tal de poder demanar l’anul·lació del increment d’impostos que l’Ajuntament de Taradell té previst fer de cara el 2008.

ERC ja va votar en contra d’aquest increment en el Ple del passat 26 d’octubre ja que va considerar que l’augment era excessiu, sobretot pel que fa a l’IBI que esta previst incrementar-lo un 12%. Posteriorment, el passat 21 de novembre, en Toni Casassas i la Carme Coll del grup d’Esquerra es van presentar a l’Ajuntament per poder consultar l’expedient de les ordenances fiscals i, segons manifesten en el comunicat, van comprovar que mancava la documentació necessària i legal per tirar endavant aquest augment de taxes

Segons el comunicat d’Esquerra el increment d’impostos previst no té fonament de dret perquè en l’expedient hi manca documentació tant important com el text complert de les ordenances fiscals, els informes econòmic financers relatius a les taxes que és modifiquen, l’actualització de la taxa de subministrament d’aigua, la memòria de l’alcaldia i l’informe de secretaria intervenció.

A continuació podeu llegir la nota de premsa que ha enviat Esquerra.

Esquerra demana l’anul·lació de l’increment d’impostos i taxes previst per al 2008

Avui, Esquerra de Taradell, considerant que l’increment d’impostos previst per l’Ajuntament de Taradell per a l’any 2008 no té fonament de dret, presentarà al·legacions per demanar l’anul·lació d’aquest augment. Entre els impostos que més preveu apujar l’equip de CiU, cal destacar l’IBI (impost de béns immobles), o el què es coneix com “la contribució”, que puja un 12%.

El passat 21 de novembre, Esquerra va anar a l’Ajuntament a consultar l’expedient de les ordenances fiscals, comprovant l’absència de la documentació necessària per llei per modificar els impostos, ja que faltava el text complert de les ordenances i diversos informes econòmic financers. Per tot això Esquerra ha demanat l’anul·lació de les ordenances fiscals per al 2008.

Ja al ple del passat 26 d’octubre de 2007, Esquerra es va mostrar contrària a aquest increment tan notable de l’IBI, demanant que es justifiqués aquest augment en un nou servei, cosa que CiU no va saber concretar. Ara es comprova que, a més, no hi ha la documentació que la llei exigeix per augmentar aquest i d’altres impostos i taxes.

(podeu ampliar la informació, llegint les al•legacions presentades, al document adjunt)

Alegacions ERC
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments