Inici Actualitat Aquest dimecres 10 de gener s’emet el ‘Joc de Cartes’ amb dos...

Aquest dimecres 10 de gener s’emet el ‘Joc de Cartes’ amb dos restaurants de Taradell concursant

0
COMPARTIR

El concurs ‘Joc de Cartes’ comptarà amb protagonisme taradellenc aquest proper dimecres 10 de gener. S’emetrà el programa que va ser enregistrat a principis d’abril de 2023, tal i com vam informar en el seu moment.

El programa se centrarà en saber la millor restauradora d’Osona. Hi participen dos restaurants de Taradell i dos més d’osonencs. Es tracta l’Hotel Rosa amb Joana Perpinyà (cap de sala), El Gurri Xic amb Maca Barrera, el Restaurant Way (antigament La Cugulera) de Sant Quirze de Besora amb Carme Aguilera, i el restaurant El Castell de Besora de Santa Maria de Besora amb Íngrid Casado.

El popular presentador Marc Ribas visitarà els quatre restaurants per conèixer les quatre professionals i decidir qui guanya el concurs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments