Inici Actualitat El restaurant El Gurri Xic de Taradell participarà en el mateix ‘Joc...

El restaurant El Gurri Xic de Taradell participarà en el mateix ‘Joc de Cartes’ que l’Hotel Rosa

0
COMPARTIR

El restaurant de l’Hotel Rosa no serà l’únic restaurant de Taradell que participarà en el concurs ‘Joc de cartes’ de TV3. En el mateix programa hi participarà el restaurant El Gurri Xic, situat al barri de Mont-rodon de Taradell.

Segons ha pogut saber Taradell.com, el concurs que s’emetrà a la tardor tenia com a eix comú buscar la millor cuinera restauradora de la Plana de Vic. És a dir, qui feia el menjar havia de ser una dona. En aquest concurs hi haurà dos restaurants de Taradell i dos més d’osonencs. Es tracta del restaurant Way (antigament La Cugulera) de Sant Quirze de Besora i el restaurant El Castell de Besora de Santa Maria de Besora.

Fonts de l’Hotel Rosa ens han explicat que el concurs de TV3 va contactar amb ells per veure si estarien interessats en participar-hi. En un primer moment, el programa va fer una visita per veure les instal·lacions per tal de fer la tria dels restaurants que hi prendrien part. No va ser fins el passat divendres que van saber que formarien part del concurs i que dilluns ja vindrien a gravar. L’objectiu era que els restaurants no tinguin temps de fer reformes o habilitar espais especialment per al concurs. Aquest dilluns es van gravar els exteriors i dimarts es va fer la gravació dels àpats (tal i com vam publicar dimarts i es veia en les imatges preses a l’exterior).

Des del restaurant El Gurri Xic, també ens han confirmat que va ser la producció del concurs qui va contactar amb ells per veure si volien participar-hi. Després de passar la preselecció, fa cosa d’una setmana van saber que hi participarien. En el seu cas la gravació al restaurant del barri de Mont-rodon es va fer aquest dimecres al matí. Aquest mateix dimecres a la tarda ja es va gravar la final del concurs i es va desvetllar el guanyador. La gravació en aquest cas es va fer en un espai públic de Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments