Inici Actualitat L’Aplec de la Sardana de Taradell arriba diumenge a l’edició 77

L’Aplec de la Sardana de Taradell arriba diumenge a l’edició 77

0
COMPARTIR

El bosc del Pujoló acollirà un any més el tradicional i popular Aplec de la Sardana de Taradell. Serà l’edició 77 d’aquesta festa de la sardana, que organitza l’Agrupació Sardanista de Taradell i que té molta tradició al poble.

Hi participaran les cobles taradellenques Genisenca i Lluïsos, i la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, com sol ser habitual. Està previst que s’interpretin 22 sardanes. Cal destacar que un any més es recupera la virola de les flors per practicar punteria i aconseguir una torratxa de flors si amb el dard es tocava un dels cartrons de colors que hi havia en una virola giratòria.

L’Aplec de la sardana començarà a 2/4 de 5 de la tarda (en cas que plogués es faria al Centre cultural Costa i Font).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments