Inici Actualitat Gerard Calm, de Zoo Studio, guanya un nou premi Laus de bronze...

Gerard Calm, de Zoo Studio, guanya un nou premi Laus de bronze de disseny gràfic

0
COMPARTIR

El dissenyador gràfic taradellenc Gerard Calm, amb l’empresa Zoo Studio, va guanyar aquest dijous un nou premi LAUS de disseny gràfic i comunicació. Si l’any passat va aconseguir dos premis de bronze, aquest 2023 en va aconseguir un altre de bronze.

El guardó va premiar el projecte ‘Solution’ en la categoria packaging. La cerimònia de lliurament es va fer a Palo Alto de Barcelona. Solution és un projecte per a una xocolata desfeta de Chocolat Factory. El disseny guardonat es basa en l’experimentació del material, on a través del joc s’expliquen les característiques del producte. El packaging està format per una estructura cilíndrica dividida en tres parts mòbils, que poden girar en diferent sentit de manera que ben ajustades permet llegir correctament la informació i explicar el concepte de Solution.

Amb aquest LAUS, Gerard Calm i Zoo Studio ja porten aconseguits un total de 10 guardons dels més presitigiosos a nivell espanyol. El 2022 també va aconseguir dos premis europeus de disseny dels prestigiosos ADCE (Arts Director Club of Europe).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments