Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell programa tres nous tallers de cuina aquest abril

L’Ajuntament de Taradell programa tres nous tallers de cuina aquest abril

0
COMPARTIR

A partir d’aquest dijous tornen els tallers de cuina, organitzats per l’Ajuntament de Taradell. Serà la tercera edició d’aquest format de tallers gastronòmics. En total hi haurà tres sessions sota el títol ‘Cuinem? Tallers fàcils i creatius’ i tindran lloc al Centre cultural Costa i Costa.

El primer taller serà aquest dijous 13 d’abril amb el títol ‘Dolços saludables’. Estarà impartit per Maria Àngels Piqué i començarà a les 7 de la tarda. Proposarà elaborar postres amb receptes fàcils i amb productes naturals sense grasses ni sucres refinats.

El segon taller tindrà lloc el 20 d’abril i maridarà vins i caves amb menjrar. Anirà a càrrec de David Gomis de Cal Siller de Prats de Lluçanès. L’últim taller serà el 27 d’abril i anirà a càrrec del Xocolater de Taradell que proposarà pastissos clàssics.

Cada taller té un preu de 10 euros. La reserva es pot fer al telèfon 938126701 o al mail reserves@taradell.cat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments