Inici Actualitat Ja es poden comprar els tiquets anticipats per a la botifarrada de...

Ja es poden comprar els tiquets anticipats per a la botifarrada de l’Envelat 2022

0
COMPARTIR

Des d’avui dilluns 8 d’agost i fins el 24 d’agost (o a exhaurir existències) ja es poden adquirir tiquets anticipats per a la botifarrada popular de l’Envelat de la Plaça de les Eres 2022. Com s’ha fet en els darrers anys, la mesura servirà per evitar cues i facilitar la logística i gestió dels organitzadors a l’hora de lliurar els entrepans.

Els tiquets es poden adquirir a la Carnisseria can Muntal, Forn Riera, Rosa Moda, Carnisseria Codina, Carnisseria Mascarell, Carnisseria Ca l’Esther, Drogueria Vivet, Ferreteria Vivet i Ètica. També se’n vendran de forma anticipada durant la 9a Cronodipòsit el proper 19 d’agost i el mateix 24 d’agost fins a les 7 de la tarda a la Plaça de les Eres, si no s’han exhaurit abans. Els tiquets anticipats són limitats i quan s’hagin exhaurit només es podrà adquirir el tiquet d’entrepà.

Com és habitual també vetllarem per les necessitats dels celíacs. Però ens aniria bé que ens ho féssiu saber a info@taradell.com, per tenir una previsió i comprar pa per a celíacs.

El tiquet anticipat fa que l’entrepà i la beguda surti més barat i anirà amb una tira de regal per a la rifa

Què inclou el tiquet anticipat?

L’Envelat de la Plaça de les Eres mantindrà els mateixos preus que en l’última edició i que els del seu origen el 2015. La mesura s’ha pres en considerar que és una proposta festiva popular i sense ànim de lucre, que busca ser autosuficient i en última instància, solidària.

El tiquet anticipat inclou l’entrepà de botifarra, una beguda (aigua, refresc o cervesa) i el got reutilitzable. El preu és de 6 euros (un euro més perquè inclou el got reutilitzable). A la pràctica, però, és el mateix preu, ja que el got reutilitzable es pot retornar, recuperant llavors un euro. D’aquesta manera, no es generaran tants residus i l’Envelat serà més sostenible. El got reutilitzable té un disseny exclusiu per a l’Envelat.

Amb la compra d’un tiquet anticipat, a banda de tenir un preu més econòmic, també es donarà una tira gratuïta per a la rifa i un petit obsequi. La rifa sortejarà diferents regals, gràcies a la col·laboració de diversos establiments i empreses taradellenques.

Enguany, els entrepans i la botifarra seran servits per Forn Riera, Forn Sant Sebastià i Forn Mont-rodon, i la Carnisseria Can Mascarell, Casa Flora i Càrniques Vilamala. La voluntat és que tot el que s’ha de comprar per l’Envelat s’adquireixi en establiments de Taradell per fer més poble i es van alternant les carnisseries cada any..

També tornarem a oferir l’Enveladillo, el ‘xupito’ de l’Envelat, i disposarem de cervesa artesana, distribuïda per Kom Beer de La Garriga i establerts a Manlleu.

El servei de bar i la venda d’entrepans serviran per costejar les despeses de tota la logística i les diverses actuacions. Com en les cinc edicions anteriors, un cop pagades les despeses, es farà una aportació econòmica solidària. Aquest 2022 l’aportació es destinarà al tractament de la Distròfia Muscular Facioescapulohumeral, que va ser la proposta solidària més votada (amb un total de 761 vots) en l’enquesta popular que es fa fer a inicis del 2020 en relació a l’Envelat que s’havia de fer aquell any, però que la pandèmia va obligar a suspendre. Cal recordar que en les cinc edicions celebrades de l’Envelat ja s’han pogut donar 7.500 euros a diverses entitats i projectes solidaris com Osona contra el càncer, la campanya Arnau 97 (en dues ocasions), Osonament i l’Associació Sant Tomàs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments