Inici Actualitat L’Envelat de la Plaça de les Eres tornarà aquest 2022 per Festa...

L’Envelat de la Plaça de les Eres tornarà aquest 2022 per Festa Major

0
COMPARTIR

Després de dos anys d’absència, el proper 24 d’agost tornarà l’Envelat de la Plaça de les Eres, coincidint amb la Festa Major de Taradell 2022. La iniciativa s’organitzarà amb la mateixa filosofia que l’ha caracteritzat en les cinc edicions que ha viscut. És a dir, convertir la Plaça de les Eres en un espai per al retrobament, la música en directe i la diversió per a un públic intergeneracional i sense descuidar la vessant solidària.

De moment, des d’aquesta web, organitzadora de la iniciativa juntament amb diversos taradellencs i taradellenques, podem confirmar que l’Envelat se celebrarà el vespre i nit del 24 d’agost, tal i com és tradició des dels seus inicis. Com és habitual, l’organització es compromet que si els costos de les actuacions i la logística es cobreixen i sobren diners, es farà una aportació econòmica solidària. Aquest 2022 es destinarà al tractament de la Distròfia Muscular Facioescapulohumeral, que va ser la proposta més votada (amb un total de 761 vots) en l’enquesta popular que es fa fer a inicis del 2020 en relació a l’Envelat que s’havia de fer aquell any, però que la pandèmia va obligar a suspendre.

Properament, anirem desvetllant més detalls de l’Envelat, però la sisena edició tornarà a posar a la venda tiquets anticipats per a la botifarrada popular. També s’està treballant perquè sigui una edició més sostenible i amb l’Ajuntament de Taradell, que hi dona el seu suport i col·laboració, s’està parlant per concretar com es gestionarà l’espai, la mobilitat i l’entorn. Properament més detalls.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments