Inici Actualitat Tot a punt per celebrar la 6a edició de l’Envelat de la...

Tot a punt per celebrar la 6a edició de l’Envelat de la Plaça de les Eres el proper 24 d’agost

0
COMPARTIR

Serà la sisena edició del popular Envelat de la Plaça de les Eres, que torna després de dos anys d’absència per culpa de la pandèmia. Com és habitual tindrà lloc a la Plaça de les Eres, al centre del poble (si plou es farà al Centre cultural Costa i Font), amb la mateixa filosofia de sempre: oferir una activitat intergeneracional, per a grans i petits, a l’aire lliure i amb una vessant solidària.

Donació solidària per lluitar contra la Distròfia Muscular Facioescapulohumeral

Com ens comprometem cada any, si l’activitat, un cop pagades totes les despeses de les actuacions i logística, genera beneficis es farà una donació a un projecte solidari. Aquest any, tal i com vam anunciar el 2020 fruit d’una enquesta web farem la donació al tractament d’una malaltia minoritària i poc coneguda: la Distròfia Muscular Facioescapulohumeral (va ser la proposta més votada pels lectors).

Per tant, amb la venda de begudes i entrepans de botifarra, juntament amb la rifa, s’aconseguiran els diners per fer possible l’Envelat i aportar un granet de sorra a un projecte d’investigació. En cinc edicions celebrades ja hem fet donació de 7.500 euros a entitats com Osona contra el Càncer, Sant Tomàs, Osonament o la campanya Arnau 97 (en dues ocasions).

Actuacions de la 6a edició

L’Envelat de la Plaça de les Eres 2022 començarà al voltant de les 8-quarts de 9 del vespre i ho farà amb un espectacle d’animació infantil per als més petits. A la plaça, engalanada per a l’ocasió, començarem amb l’espectacle ‘Trencamandres’ amb balls, cançons i molta gresca buscant la complicitat del públic.

Tot seguit, cap a 2/4 de 10 del vespre la glorieta de la Plaça acollirà un Tastet de percussió corporal, que anirà a càrrec de Santi Serratosa, rodenc però veí de Taradell. Una proposta divertida, amb música i interacció per part del públic.

Com és habitual, hi haurà una part per a la rifa de diversos obsequis. Recordem que els que comprin tiquets anticipats tindran una tira de rifa gratuïta. El sorteig de regals serà el pas previ a l’actuació principal, que com és costum des del primer any, és un concert de versions. Aquest 2022 comptarem amb la proposta del grup osonenc, i amb algun integrant taradellenc, Desmokin Show. Preveiem que comenci entre 2/4 d’11 o les 11 de la nit. La nit es tancarà amb més música i la discomòbil popular.

La setmana vinent s’anunciarà la data d’inci de la venda anticipada de tiquets, que es vendran fins a exhaurir existències

Compra anticipada de tiquets

L’Envelat proposa un sopar popular a base d’entrepà de botifarra, que ajuda a costejar les despeses de tota la logística i les actuacions. Un any més oferirem l’opció de comprar tiquets anticipats per facilitar el servei i estalviar cues. Cal destacar que el nombre de tiquets és limitat i es vendran fins a exhaurir existències. Inclouran beguda, entrepà, tira de rifa i petit obsequi. Aquest any també inclou el got que per primera vegada serà reutilitzable, dissenyat expressament i exclusivament per a l’Envelat. Properament, anunciarem els punts de venda. Però, com és habitual totes les compres de productes es faran en comerços del poble.

L’element taradellenc es té molt en compte a l’hora de comprar, o en les actuacions o, fins i tot, aquest any en la impressió de tiquets i cartells que s’ha fet a l’empresa d’una taradellenca. També cal destacar que part les garlandes seran de tela i que han estat realitzades per joves del poble i residents de la Residència Vilademany, gràcies a la iniciativa d’El Puntal.

L’Envelat està organitzat per Taradell.com, amb la feina i voluntariat d’un munt de persones i la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i Protecció Civil.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments