Inici Actualitat Tornen els tallers de gastronomia a Taradell a partir d’aquest dijous

Tornen els tallers de gastronomia a Taradell a partir d’aquest dijous

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell organitza durant aquest mes de maig tres tallers centrats en la gastronomia i l’alimentació. Tal i com es va fer l’any passat durant al mes d’abril, seran sessions de petit format, però aquesta vegada es faran a La Font Gran. Serà a les 7 de la tarda els dies 5, 19 i 26 de maig.

El primer taller es titula ‘La màgia de les verdures de primavera‘ i es farà aquest dijous 5 de maig. Estarà dedicat a la cuina vegana i es farà una demostració pràctica de cuina amb la preparació de diferents receptes a base de verdures. Anirà a càrrec de Maria Àngels Piqué, formadora en alimentació conscient.

El dijous 19 de maig tindrà lloc un taller amb el títol ‘Parlem de la vianda (cigrons) i el pop, el seu origen i com cuinar-lo’. Els responsables del restaurant Lusco Fusco de Taradell impartiran el taller.

L’últim taller serà el 26 de maig titulat ‘L’harmonia del vi amb el menjar. Anirà a càrrec de David Gomis de Cal Siller de Prats de Lluçanès i serà un taller de maridatge per saber combinar vins i caves amb el menjar.

Les inscripcions es poden fer al 93 812 61 00 o reserves@taradell.cat. Cada taller individual té un preu de 10 euros, però també es pot fer inscripció per als 3 tallers al preu de 25 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments