Inici Actualitat L’Ajuntament proposa tres tallers a l’entorn de la gastronomia aquest abril

L’Ajuntament proposa tres tallers a l’entorn de la gastronomia aquest abril

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell organitza durant aquest mes d’abril tres tallers-xerrada centrats en la gastronomia i l’alimentació. Les propostes tindran lloc al Centre cultural Costa i Font a les 7 de la tarda els dies 15, 21 i 29 d’abril.

El primer taller es titula ‘Esport i una bona alimentació‘ i es farà el  dijous 15 d’abril. En aquesta proposta s’ensenyarà a fer batuts per abans i després de fer exercici, bols amb cereals i fruita fresca, barres i boles energètiques i begudes hisotòniques amb aigua i sense sucre. Anirà a càrrec de Simple.

El dimecres 21 d’abril tindrà lloc un taller de postres. La taradellenca Mar Vaillo ensenyarà a fer dos tipus de postres ràpids de preparar, fàcils, i per llepar-se’n els dits en un taller titulat ‘Postres en got’.

L’últim taller serà el 29 d’abril titulat ‘Disseny al pot saludable i vegetarià. Anirà a càrrec de Simple i es basarà en receptes saludables, ràpides i boniques a la vista. Combinació de colors, textures i gustos.

Les inscripcions es poden fer al 93 812 67 01 o contactar@taradell.cat. Cada taller individual té un preu de 10 euros, però també es pot fer inscripció per als 3 tallers al preu de 25 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments