Inici Actualitat L’Ajuntament obre els primers expedients sancionadors a persones que deixen els seus...

L’Ajuntament obre els primers expedients sancionadors a persones que deixen els seus residus a les papereres

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha obert els primers expedients per sancionar a veïns del municipi que no gestionen els residus domèstics seguint el sistema del porta a porta. En concret, se’ls ha obert expedient per infraccions lleus, ja que han diposititat bosses d’escombraries a les papereres de la via pública. Ara les persones infractores poden presentar al·legacions.

Aquest tipus d’infracció pot suposar una multa que oscil·la entre els 150 i els 300 euros, tot i que si és la primera vegada s’aplicaria l’import més baix. Recordem que a Taradell s’aplica des de fa molts anys el sistema de recollida de residus porta a porta i els veïns treuen les deixalles davant del portal el dia indicat segons quina sigui la fracció que es recull. A més, al mes de maig l’Ajuntament va aprovar modificar l’ordenança reguladora de la recollida de residus municipals de Taradell, per actualitzar les sancions per fer malament la recollida i des de fa alguns mesos havia realitzat una campanya pedagògica per conscienciar i ensenyar a fer bé la recollida als qui no separaven correctament o en feien una mala gestió.

Després de diferents avisos i fins i tot rebre assessorament de l’agent cívic, però, l’Ajuntament ha decidit aplicar el règim sancionador que preveu l’ordenança de residus municipals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments