Inici Cartes dels lectors Comiat a l’Antònia Font, l’Antònia de la farmàcia, la nostra Mariuca…

Comiat a l’Antònia Font, l’Antònia de la farmàcia, la nostra Mariuca…

3
COMPARTIR

28 de novembre de 2020

Ens hem llevat amb el cel tapat, com ja fa dos dies… Però avui la notícia de que ens has deixat ens colpeix profundament. Avui el cel ens acompanya en les nostres llàgrimes… el cel plora amb nosaltres.

T’ho hem dit moltes vegades: T’ESTIMEM! i t’hem enviat poemes, cançons, petons i abraçades d’aquells tan dolços! D’aquells que només saben fer els infants perquè estan carregats d’innocència i AMOR.

Ens has acompanyat durant anys… tant podies ser un patge reial extravertit i xerrameca que es feia entendre en un idioma italià (que ni els propis italians entenien) com et transformaves en una dolça castanyera que ens omplia l’estona de monòlegs únics i irrepetibles. Com hem rigut amb les teves històries!!! Que si el Montseny, que si Sant Celoni, que si les castanyes ja estan a punt, que si en “Camilu” que si la “Coliflor”… amb el teu cistell i els teus esclops…

Has creat, amb tendresa infinita, un personatge amb qui ens hem fet tips de riure, un personatge carismàtic al qual els alumnes del col·legi Sant Genís i Santa Agnès, han esperat amb gran emoció…. L’arribada de la Mariuca ha estat sempre plena de sorpreses. Sorpreses explicades dins l’aula, al pati, a la Font Gran… qualsevol racó era bo per motivar-nos i emocionar-nos a tots.

Gràcies, Mariuca, per la petjada que ens deixes dins del cor, una petjada molt lluminosa. No cal que et diguem que et trobarem a faltar, no cal que et diguem que el món és més trist sense tu… tu ja ho saps tot això…

Les nenes i nens i tot l’equip de mestres i AMPA del Col.legi Sant Genís i Santa Agnès tenim ara una nova estrella al cel.

T’ESTIMEM MARIUCA !

Tot l’equip de mestres i AMPA del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Magí Reig
Magí Reig
28 novembre 2020 15:34

Dia molt trist per la “família de GOTTIC” se’ns ha anat l’Antònia, una pèrdua irreparable. D’ella hem après a ser més positius, i sobretot més alegres, perquè ella sempre estava alegre i encomanava la seva alegria a tots els qui l’envoltaven. Tal com diu l’Enric: Que es preparin al cel, donçs els hi a arribat la festa permanent, la xerinola i el bon humor. A Gottic ja res tornarà a ser com abans, trobarem a faltar el seu tarannà el seu bon humor, els seus lapsus salvats amb una improvisació immediata i genial. Mai no t’oblidarem i sempre et portarem… Llegeix més »

Ma.Carme
Ma.Carme
28 novembre 2020 13:22

Molt bonic. Amb les vostres paraules la fem eterna

Teresa sola
Teresa sola
2 desembre 2020 16:25
Reply to  Ma.Carme

Hi ha persones en aquesta vida que son úniques. L’Antònia era una d’elles, sempre alegre i positiva. La vida és injusta, però tothom tenim el destí planificat. No podem fer res, només viure el moment i recordar a les persones estimades que ens han deixat injustament. Sempre la recordaré…