Inici Actualitat Arrenca amb èxit la primera ruta temàtica ‘Pedres i Versos’ dedicada als...

Arrenca amb èxit la primera ruta temàtica ‘Pedres i Versos’ dedicada als espais culturals més emblemàtics de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest dijous va tenir lloc la primera ruta temàtica impulsada per l’Ajuntament de Taradell, amb el nom de ‘Pedres i Versos’. Una primera ruta que va aplegar al voltant de 30 persones que van fer un passeig ple d’història pels edificis més emblemàtics de Taradell.

Laia Camprubí va aportar les notes històriques sobre els edificis i espais del poble visitats, mentre que l’escriptor Antoni Pladevall va recitar diferents poemes de mossèn Joan Vilacís, Carles Riba, Clementina Arderiu i Pere Quart, escriptors i poetes vinculats amb Taradell.

Els espais que es van visitar van ser l’Església Sant Genís, el Campanar, la Font Gran, la Torre de Don Carles, la Casa d’estiueig de Carles Riba i Clementina Arderiu, la Casa de Pere Quart i la Plaça de les Eres.

En els pròxims dies tindran lloc les 6 rutes restants. De fet, avui comença la segona a les 7 de la tarda a l’Espai 1 d’octubre, titulada ‘L’aroma de Taradell’, a càrrec de Mireia Morales i Esther Solans del Parc de les Olors. Podeu consultar les diverses rutes a l’espai de l’Agenda o a la notícia.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments