Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell proposa rutes temàtiques pel mes d’agost amb el nom...

L’Ajuntament de Taradell proposa rutes temàtiques pel mes d’agost amb el nom de ‘Cultura en marxa’

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha organitzat diverses rutes per Taradell sota la iniciativa ‘Cultura en marxa’ amb l’objectiu de descobrir diferents elements culturals referencials del nostre poble. Les rutes comencen el 6 d’agost i s’allarguen fins al 18 d’agost amb diverses temàtiques.

Les inscripcions per a participar-hi s’han de fer a través del número mòbil 618 388 490 o al correu reserves@taradell.cat. Les places són limitades. Les propostes són les següents:

Dijous 6 d’agost: ‘Pedres i Versos’ amb Laia Camprubí i Antoni Pladevall a les 19:30 h davant de l’església. La ruta va dedicada al patrimoni local i a les seves relacions poètiques amb autors com taradellencs com Joan Vilacis o vinculats amb el municipi com Carles Riba, Clementina Arderiu i Joan Oliver (àlies Pere Quart).

Divendres 7 d’agost: ‘L’aroma de Taradell’ amb Mireia Morales i Esther Solans del Parc de les Olors a les 19:00 h a l’Espai 1 d’octubre. La ruta mostrarà les qualitats de diferents plantes aromàtiques i la seva vinculació històrica amb certs espais del nucli urbà.

Dimarts 11 d’agost: ‘Hàbitats de Taradell’ amb Quim Aumatell a les 19:30 h a La Plaça. La ruta recorrerà els diversos hàbitats naturals de la zona est del municipi.

Dimecres 12 d’agost: ‘Un tast de Maimir’ amb Laia Miralpeix a les 19:30 h a la Plaça de Santa Llúcia. La caminada recorrerà tot fent un repàs de les escultures i monuments que ha realitzat l’escultor arreu del municipi.

Dijous 13 d’agost:’ Clementina Arderiu’ amb Marta Ramírez i Cinta González a les 19:30 a La Plaça. La caminada se centrarà en el llegat líric de la poetessa, que va estiuejar a la vila els anys 1947 i 1948 amb el seu marit, Carles Riba.

Dilluns 17 d’agost: ‘Geologia de Taradell’ amb Ceci Cuenca a les 19:30 h al Bosc del Pujoló. La caminada explicarà el substrat que determina la mena d’organismes que hi habiten i on s’assentaren les construccions humanes taradellenques.

Dimarts 18 d’agost: ‘Petjades de Bandolers’ amb el Centre Excursionista de Taradell a les 19:30 h al Monument al gos caçador. La caminada passarà pels escenaris reals on, entre els segles XVII i XIX, es produïren diverses peripècies i episodis de sang protagonitzats per en Toca-Sons i altres bandolers.

En totes les activitats serà necessari respectar les mesures de seguretat, com l’ús obligatori de la mascareta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments