Inici Actualitat El Coronavirus deixarà Taradell pràcticament sense casals d’estiu

El Coronavirus deixarà Taradell pràcticament sense casals d’estiu

0
COMPARTIR

Taradell tindrà poca oferta de casals d’estiu aquest any. La pandèmia del Coronavirus i la dificultat per aplicar els protocols sanitaris que es demanen faran que poques entitats i centres escolars en puguin oferir.

De moment, únicament l’AMPA de l’escola El Gurri ha manifestat la intenció d’oferir un casal d’estiu si hi ha demanda, tot i que en encara estan pensant quina proposta fer. Mentrestant, el Col·legi Sant Genís i Santa Agnès ja ha descartat fer el casal d’estiu per prudència. El motiu per prendre la decisió també ha estat la poca demanda de les famílies del centre per tornar a l’escola aquest juny. L’Escola Les Pinediques també ha descartat organitzar cap tipus de casal d’estiu.

Tampoc hi haurà campus de futbol, organitzat per la UD Taradell que ja ha pres la decisió de no fer-lo. Mentre que el Club Parc d’Esports es plantejava oferir casals d’estiu amb modificacions i adaptacions, i el CP Taradell encara no ha decidit si el faran. Qui tampoc farà activitats d’estiu serà el Mas Can Pic.

Ponicat té previst fer casal de natura durant el juny, juliol, agost i setembre durant els matins (en alguns casos fins a la tarda), també en planteja un d’específic d’equitació.

Tot i això, des del Puntal de Taradell s’han organitzat diferents activitats gratuïtes aquest juny i juliol per a joves d’entre 13 i 16 anys els dimarts, dijous i divendres al matí (llegir notícia).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments