Inici Actualitat El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Taradell obre les preinscripcions del...

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Taradell obre les preinscripcions del ‘Fem-ho Jove 2020’

0
COMPARTIR

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Taradell, amb la col·laboració de la Mancomunitat La Plana, ha obert un formulari per poder realitzar les preinscripcions del programa Fem-ho Jove 2020. El programa recull activitats molt diverses d’àmbit esportiu, formatives i lúdiques enfocades a joves d’entre 13 i 19 anys. Seran activitats gratuïtes per a joves d’entre 13 i 16 anys.

Les preinscripcions es poden realitzar del 2 al 10 juny (ambdós inclosos) en el següent formulari. Una vegada finalitzat el període s’enviaran les assignacions corresponents de les places demanades. Les activitats estan programades entre el 30 de juny i el 24 de juliol els dimarts, dijous i divendres de les 9 del matí a la 1 del migdia.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments