Inici Actualitat El Centre Excursionista de Taradell proposa iniciar-se en l’esport de l’orientació durant...

El Centre Excursionista de Taradell proposa iniciar-se en l’esport de l’orientació durant el desconfinament

1
COMPARTIR

La secció d’orientació del Centre Excursionista de Taradell ha preparat una sèrie de circuits pel nucli urbà del poble per qui vulgui fer més amè i divertit el procés de desconfinament. Així, es podran iniciar en el món de l’orientació tot caminant o corrent.

Els circuits compten amb diferents nivells de dificultat, des del C4 per iniciació i infants fins al C1 per a experts. L’únic que s’aconsella és l’ús d’una brúixola per orientar correctament el mapa per tal d’agafar pràctica amb l’instrument, malgrat que es tracta de llocs urbans o de l’entorn coneguts per als taradellencs.

Els punts de control o fites estan indicats amb cintes blanques amb el número de fita corresponent, on caldrà comprovar que estigueu al lloc indicat. Per poder realitzar aquesta activitat només cal descarregar-se i imprimir el mapa que considereu més oportú segons el nivell de l’orintació. Podeu descarregar els mapes a continuació:

  • C4: Aquest circuit és apte per als infants més petits i gent gran. Descarregar el mapa C4
  • C3: Ideal per a les persones que s’inicien en aquest esport o l’han practicat molt poques vegades. Perfecte per a una primera vegada. També és adequat per a menors d’edat que ja tenen experiència i poden fer curses sols. Descarregar el mapa C3
  • C2: Circuit una mica més llarg i més tècnic que el C3. Pensat per anar progressant. Descarregar el mapa C2
  • C1: Per quan ja estigueu iniciats. És el de més exigència física i tècnica. Descarregar el mapa C1

Des del Centre Excursionista de Taradell es proposa que qui provi aquests circuits en faci fotografies i les etiqueti a les xarxes socials amb #cetorientacio

Aquí podeu trobar la descripció complerta de la simbologia. Elaborat per la federació espanyola (FEDO: Especificación Internacional para Descripciones de Control – IOF)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Laia
Laia
11 maig 2020 20:49

Una gran iniciativa!!