Inici Actualitat L’Aplec de la Sardana de Mont-rodon també queda suspès pel Coronavirus

L’Aplec de la Sardana de Mont-rodon també queda suspès pel Coronavirus

2
COMPARTIR

L’Associació de Veïns de Montrodon ha comunicat que la 66a edició de l’Aplec de la Sardana queda suspès arran de l’emergència sanitària del Coronavirus. L’Aplec s’havia de celebrar aquest diumenge 10 de maig al Pla de les Albes a les 5 de la tarda amb la presència de la Cobla Genisenca.

Per tant, un altre acte cultural que no s’ha pogut celebrar a Taradell en aquest últims mesos. L’Associació de Veïns de Montrodon confia que tot torni a la normalitat i que el proper 2021 es pugui celebrar la 66a edició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
taradellenc
taradellenc
10 maig 2020 14:56

A Mont-rodon hi han coses greus per explicar per part de L’Ajuntament, tals com la mena de centraleta de 25.000W que estan ficant al costat d’una escola i parc d’infants. Tot plegat un misteri de silencis i càrregues de culpes a un altre costat, Sra Alcaldessa vostè no hi era fa 4 anys, però el seu grup si, crec que una explicació l’ha de fer…..