Inici Actualitat Socis del Parc d’Esports inicien una recollida de signatures per no estar...

Socis del Parc d’Esports inicien una recollida de signatures per no estar d’acord amb la gestió del club

0
COMPARTIR

Un grup de socis del Club Parc d’Esports han iniciat una recollida de signatures per demanar més informació sobre la gestió econòmica i esportiva del club. La iniciativa parteix de l’Assemblea de socis que es va fer a finals de la setmana passada (11 de maig), on entre altres temes s’havia d’aprovar afrontar unes despeses de reparació de la piscina d’estiu.

La reunió no va servir per arribar a cap acord ni entesa. Es demanava als socis fer front a la inversió a través d’una quota extra. Recordem que fa 9 anys es va fer una reforma de la piscina amb un cost de 240.000 euros que va aconseguir l’Ajuntament de Taradell, procedents del Fons Estatal d’Ocupació i Sostenibilitat Local (els famosos fons Zapatero).

Arran de l’assemblea, el grup de socis té previst enviar una carta al president del Club Parc d’Esports, Jordi Julià, demanant informació per conèixer la situació actual del club. En concret, sol·licitaran documentació jurídica com quan acaba la concessió administrativa amb l’Ajuntament (recordem que era per 50 anys i va néixer el 1974 tal com vam explicar en aquest article sobre la història del club), un informe de gestió del club a nivell esportiu així com el número de socis i documentació de la gestió econòmica o la seguretat del club. Els socis expressen a la carta que “tenim ganes de construir un club més dinàmic i més transparent en la gestió”. A la part final de la carta, també demanen rebre aquesta informació abans de la propera assemblea i diuen “donar valor de tota la tasca que s’està fent durant tots aquests anys i agraïm tot el treball fet pel club”.

Està previst celebrar una nova assemblea el proper 8 de juny. La junta del Club Parc d’Esports no s’ha volgut pronunciar i ho farà durant la propera assemblea.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments