Inici Actualitat El Xocolater de Taradell entrega més de 15.600 euros a la lluita...

El Xocolater de Taradell entrega més de 15.600 euros a la lluita contra el càncer infantil

0
COMPARTIR

A principis de març de 2018 el Xocolater de Taradell, per commemorar el desè aniversari, va presentar la xocolata ‘Utopia‘. Un producte que tenia una vessant solidària i és que va anunciar que tots els diners que es recollissin amb la seva venda anirien destinats a la lluita contra el càncer infantil.

Aquest dilluns Raul Cegarra va fer la donació de 15.674 euros que s’han obtingut amb la venda de més de 5.000 rajoles de xocolata. Els diners van destinats a l’equip d’investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona que lluita contra malalties minoritàries i diferents càncers infantils.

Utopia va ser creada pel Xocolater de Taradell amb una proporció del 75% de tres cacaus diferents. Malgrat fer la donació de diners, Raul Cegarra continuarà produint i venent rajoles d’Utopia a cinc euros i tots els diners que es vagin recollint a partir d’ara s’aniran donant anualment al mateix equip d’investigació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments