Inici Actualitat Quinze països ofereixen els seus plats a la 12a Mostra de Cuines...

Quinze països ofereixen els seus plats a la 12a Mostra de Cuines del Món de Taradell

0
COMPARTIR

Un any més i ja en van 12a Taradell es va fer la Mostra de Cuines del Món, organitzada per Som Dones. La sala gran del Centre cultural Costa i Font es va tornar a omplir de gent disposada a degustar i tastar plats típics d’una quinzena de països diferents.

La iniciativa va ser un èxit i s’hi podia trobar gastronomia de països com l’Argentina, Polònia, Nepal, Hondures, Xina, Marroc, Índia, Cap Verd o Perú, i també de Catalunya i d’Andalusia. La Mostra es va completar amb balls dels grups Pura India de Granollers i el grup tailandès Thai Friends Samakkhi Association.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments