Inici Actualitat Taradell inaugurarà el Parc de les Olors aquest diumenge

Taradell inaugurarà el Parc de les Olors aquest diumenge

0
COMPARTIR

El Parc de les Olors de Taradell s’inaugurarà oficialment aquest diumenge. El projecte va de la mà amb Aromes de Taradell que es va presentar l’octubre 2017 i que pretén harmonitzar de forma innovadora la cultura i la natura al voltant del barballó i també al voltant de tot el grup de lavandes, plantes aromàtiques que tenen moltes utilitats culturals, culinàries, cosmètiques i ornamentals.

Els actes se celebraran durant tot el matí de diumenge. De 2/4 de 10 del matí a 12 del migdia, es podran visitar els espais de Can Just i també el Pati de l’Escola l’Arpa. A Can Just s’hi troba l’Agrobotiga i també l’Espai d’aromàtiques, i a l’Arpa, el jardí de plantes culinàries. La gent podrà anar als dos espais indiferentment i allà els rebrà un guia. Cada visita durarà uns 30 minuts des de 2/4 de 10 del matí, per tant, es recomana ser allà cinc minuts abans de cada visita.

A 2/4 d’1 del migdia es celebrarà la part més institucional. Primer de tot, es celebrarà la ponència ‘El món dels olis essencials. Anàlisis de la lavanda plantada a Taradell‘ a càrrec d’Àlex Ruiz i Pilar Comes, directora de la Xarxa del Parc de les Olors de Catalunya i, tot seguit es celebrarà la part més institucional amb els parlaments de les autoritats. Després de la inauguració, hi haurà una mostra dels productes de la Xarxa del Parc de les Olors a l’Agrobotiga de Can Just.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments