Inici Actualitat L’Envelat 2018 de Taradell fa una donació de 1.500 euros a Osonament

L’Envelat 2018 de Taradell fa una donació de 1.500 euros a Osonament

0
COMPARTIR

Tal com es va anunciar abans de l’organització de la 4a edició de l’Envelat de Festa Major, Osonament ha estat l’entitat a qui s’ha fet la donació econòmica. En concret, aquest dimecres una representació dels organitzadors va lliurar 1.500 euros a la gerent d’Osonament, Mercè Generó, que va agrair la col·laboració.

Un any més els organitzadors es van comprometre que si sobraven ingressos un cop costejades les despeses, es faria una aportació solidària. Malgrat el canvi d’ubicació per la pluja, la massiva participació de gent i taradellencs ha permès fer una donació econòmica del mateix valor que l’any passat.

Osonament és un projecte amb 40 anys d’història que dona servei a persones amb necessitats en matèria de salut mental i addiccions i al desenvolupament integral de la persona. Primer va néixer com a Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, i el 2016 es va convertir en Osonament. Aproximadament, atén a unes 580 persones vinculades a la salut mental i més de 600 en matèria de logopèdia. L’any 2017 va atendre 43 persones de Taradell i dels 88 professionals que hi treballen, 8 són de Taradell.

Quatre anys col·laborant en projectes socials

L’Envelat de la Plaça de les Eres de Taradell va sorgir amb la voluntat de posar un granet de sorra a les iniciatives de festa major i des del primer any es va comprometre en l’aspecte solidari, si es cobrien les despeses d’organització.

Després de quatre edicions ja s’han donat 5.000 euros a quatre entitats o campanyes diferents. El primer any es van donar 500 euros a Osona contra el càncer, el segon any 1.500 a la campanya Arnau 97, i el tercer any 1.500 a Sant Tomàs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments