Inici Actualitat L’Envelat 2018 de Taradell torna a viure un ambientàs de festa major

L’Envelat 2018 de Taradell torna a viure un ambientàs de festa major

0
COMPARTIR

Qualsevol paraula o reflexió queda curta amb l’ambient de festa major que es va viure aquest divendres a la nit a l’Envelat 2018 de Taradell. La quarta edició d’aquesta iniciativa va tornar a demostrar que els taradellencs tenen ganes de gaudir de la seva festa major d’estiu.

Ni el contratemps de la incertesa de la pluja, que va obligar els organitzadors a canviar la ubicació i traslladar tota la logísica a can Costa, va impedir que l’Envelat fos un èxit. El Centre cultural es va omplir de joves, grans, avis, pares, mares i gent disposada a passar una vetllada festiva i amb molt bon ambient.

L’Envelat va començar amb l’actuació de la formació taradellenca Pubers que amb clàssics i música de tots els temps, ja va escalfar l’ambient. El plat fort, servit pels Karaoke’s Band, va acabar de fer que tothom ballés al ritme de les versions amb molts taradellencs que es van atrevir a pujar a cantar a l’escenari i la resta a ballar des de la sala.

El dj Gigi Langostino va acabar amb la discomòbil per posar el punt final a una vetllada, que havia comptat rifa de regals, amb entrepans de botifarra per sopar i la demostració clara que la festa major i l’Envelat és dels taradellencs, sigui on sigui el punt de trobada. Podeu veure més imatges clicant a la foto inferior:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments