Inici Actualitat L’Envelat 2017 fa una donació econòmica de 1.500 euros a l’Associació Sant...

L’Envelat 2017 fa una donació econòmica de 1.500 euros a l’Associació Sant Tomàs

0
COMPARTIR

Per tercer any consecutiu els organitzadors de l’Envelat de la Plaça de les Eres 2017 han fet una donació econòmica a un projecte o entitat de caire social. Aquest dijous al vespre es va fer l’acte de lliurament dels diners a l’Associació Sant Tomàs. En total s’han donat 1.500 euros.

L’acte va comptar amb el president de l’Associació Sant Tomàs, el taradellenc Antoni Ramírez, i una representació dels taradellencs que van fer possible l’Envelat. Els 1.500 euros es destinaran al projecte Esport i lleure del Club CAR.

L’Associació Sant Tomàs celebra aquest 2017 el cinquantè aniversari de la seva creació. Fundada el 1966 per set famílies amb fills amb discapacitat, és una entitat sense ànim de lucre, que dóna servei a persones amb discapacitat intel·lectual des de la primera infantesa fins a edats avançades. Actualment, atén a quasi 1.800 persones i dona feina a unes 700 persones, de les quals quasi 300 són usuaris.

3 anys fent aportacions econòmiques

Un any més els organitzadors es van comprometre que si sobraven ingressos un cop costejades les despeses, es faria una aportació a Sant Tomàs. Gràcies a la massiva participació de gent i taradellencs, s’ha pogut fer una donació econòmica del mateix valor que l’any passat.

Després de tres edicions ja s’han donat 3.500 euros a tres organismes o campanyes diferents. El primer any es van donar 500 euros a Osona contra el càncer i l’any passat 1.500 a la campanya Arnau 97.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments