Inici Actualitat L’Envelat de la Plaça de les Eres 2017 supera, de nou, les...

L’Envelat de la Plaça de les Eres 2017 supera, de nou, les previsions

0
COMPARTIR

Ple absolut i massiu a la Plaça de les Eres en l’edició 2017 de l’Envelat. La tercera edició va tornar a evidenciar que la gent té ganes de festa major a Taradell.

Tant és així que es van esgotar tots els tiquets d’entrepans de botifarra per la gran afluència de públic. Molt variat grans i petits, joves, pares i mares, avis i àvies… la Plaça de les Eres va ser un bullici de gent des de les vuit del vespre fins ben passades les tres de la matinada.

A l’inici la companyia Homenots va posar en escena el seu espectacle de música i cançons tradicionals ‘Homenets’. Van fer les delícies dels més petits durant més d’una hora.

Després va ser el torn dels Cerca circ. Dos malabaristes es van dedicar a fer acrobàcies jugant amb el foc i llums. També van acabar amb bombolles d’aigua. Tot seguit, es va fer una rifa de regals per a tots els que tenien tires i que havien aconseguit gràcies a la compra de tiquets de botifarra. Es van rifar un menú per a 2 persones al restaurant La Roca, un àpat a la Creperia La Galette, pizzes de la pizzeria Ciao Ciao, un pack de cervesa artesana de Ca l’Albeert i una tablet.

La part central de l’Envelat va tornar a comptar amb un concert de versions. El grup d’Alcover All Covers va interpretar temes clàssics i de tots els temes durant més de dues hores amb una plaça ja totalment entregada a la gresca i la disbauxa.

La part final es va tancar amb una discomòbil a càrrec de Gigi Langostino. Aquí podeu veure un petit vídeo del moment de la discomòbil.

A continuació, podeu veure una àmplia galeria d’imatges.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments