Inici Actualitat Les atxes de barballó il·luminen el camí cap a Taradell dels Reis...

Les atxes de barballó il·luminen el camí cap a Taradell dels Reis Mags

0
COMPARTIR

reis-taradell-20172

L’element més característic de la cavalcada de Reis de Taradell cada vegada ambienta més el recorregut per Ses Majestats. Nombroses atxes de barballó il·luminen i tenyeixen de misteri el camí perquè Melcior, Gaspart i Baltasar visitin Taradell i puguin saludar i portar regals a tots els nens i nenes del poble.

reis-taradell-2017Un any més, molts taradellencs van sortir al carrer, malgrat el fred, per rebre Ses Majestats. Les tres carrosses, precedides per l’estrella de Nadal i juntament amb una nova carrossa de regals i la indispensable carrossa de carbó, van recórrer el centre del poble.

Ses Majestats van fer parada a l’Església Sant Genís per adorar el nen Jesús i també a l’Ajuntament de Taradell on van saludar des del balcó.

A continuació podeu veure més imatges de la Cavalcada de Reis 2017.

muntatge-reis-2017

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments