Inici Actualitat Els Reis d’Orient 2024 arriben aquest divendres a Taradell amb el mateix...

Els Reis d’Orient 2024 arriben aquest divendres a Taradell amb el mateix format de cavalcada

0
COMPARTIR

La cavalcada de Reis 2024 arriba a Taradell aquest divendres 5 de gener amb el mateix format que en l’edició anterior. L’hora de sortida serà a 2/4 de 7 de la tarda pel carrer de la Font en direcció a La Plaça, amb el previ so de la sirena de les fàbriques anunciant la seva arribada. Aquest any hi haurà més patges que mai, amb un total de 160.

Poques diferències, ja que el recorregut serà el mateix que l’any anterior. La primera parada dels Reis Mags d’Orient es farà per fer l’adoració tradicional al nen Jesús a l’Església Sant Genís, on hauran fet a peu un tram per saludar als més petits. Cal destacar que en el tram entre la Plaça i el carrer Joc de la Pilota només s’habilitarà per a les persones un cantó de la via pública, que estarà senyalitzat amb tanques, per augmentar la seguretat, i que tampoc es llançaran caramels sense gluten en aquest petit tram.

Un cop feta l’adoració, la cavalcada continuarà el seu recorregut cap al Passeig Domènec Sert i Carretera de Balenyà per pujar pel Carrer Catalunya i baixar pel carrer de la Vila fins a l’Ajuntament.  Allà (hora aproximada les 20h) hi haurà la recepció de l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, que oferirà als Reis Mags el balcó perquè es puguin adreçar a tots els nens i nenes.

Lliurament de regals

L’entrega de regals als més petits es farà a la Plaça de les Eres. Allà cada nen i nena podrà rebre de mans del seu Rei el regal. Com a novetat, per a aquells que no vulguin esperar el Rei corresponent, podran recollir el regal de mans dels patges.

En cas de pluja, es canviaria el format de cavalcada i a les 7 de la tarda es faria el Parlament dels Reis al pavelló municipal. Mentre que el lliurament de regals es faria a 2/4 de 8 al nou pavelló.

Concurs d’instagram #JoVaigAmbAtxadeBarballó

Per vuitè any consecutiu es tornarà a fer el concurs de Reis d’instagram en base a l’etiqueta #JoVaigAmbAtxadeBarballó, que organitza la Biblioteca de Taradell i l’Ajuntament de Taradell per difondre i promocionar la tradició de les atxes.

Per participar-hi cal seguir el perfil @bibliotaradell i en les imatges penjades a instagram fer servir les etiquetes #JoVaigAmbAtxadeBarballó i #ReisTaradell24. Les fotos han d’estar publicades entre el 5 i el 8 de gener de 2023 i no hi ha limitació. Un jurat serà el que valori les fotos i es donarà a conèixer el guanyador el 20 de gener a les 4 de la tarda en el marc de l’acte anual del Grup de Recerca de Taradell. Hi haurà premi a la millor fotografia i a la més original. Els premis consisteixen en un lot de productes del Parc de les Olors i un lot de llibres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments