Inici Actualitat Els Reis d’Orient arribaran a Taradell amb més patges i una carrossa...

Els Reis d’Orient arribaran a Taradell amb més patges i una carrossa nova

0
COMPARTIR

reis-20152

Taradell ja està a punt per rebre aquest dijous al vespre Ses Majestats els Reis d’Orient. Com és habitual l’hora de convocatòria és a 2/4 de 7 del vespre un cop hagi sonat la sirena del Tint per anunciar la seva arribada pel carrer de la Font.

Enguany, hi haurà una novetat i és que s’estrena una nova carrossa que portarà els regals i, a més, hi haurà un major nombre de patges per acompanyar la cavalcada. També destaca la presència de més persones col·laboradores al costat de les carrosses per augmentar la seguretat durant tot el recorregut.

Els Reis faran parada a l’Església Sant Genís on es farà l’adoració al nen Jesús. Més tard, es dirigiran cap a la Plaça de les Eres on des del balcó faran la salutació i seran rebuts per l’alcalde. El recorregut és el mateix que l’any passat. Es tornaran a repartir uns 260 quilos de caramels sense gluten, aptes per a celíacs. A la Plaça de les Eres, un cop feta la salutació, es repartiran les joguines.

Un any més les atxes de barballó seran l’element més tradicional i especial de la cavalcada de Reis. Una tradició que ve d’antic. A més, aquest any el Grup de Recerca Local de Taradell, l’Ajuntament de Taradell i la Biblioteca de Taradell han organitzat un concurs d’instagram que girarà entorn de les atxes. Aquí podeu llegir les bases.

Amb motiu de la cavalcada, es produiran talls de trànsit, que comptaran amb la coordinació dels agents locals i Protecció Civil. Aquí podeu informar-vos de quin dispositiu s’aplicarà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments