Inici Actualitat Es convoca un concurs d’instagram sobre la Cavalcada de Reis de Taradell

Es convoca un concurs d’instagram sobre la Cavalcada de Reis de Taradell

0
COMPARTIR

reis 20122

El Grup de Recerca Local de Taradell, l’Ajuntament de Taradell i la Biblioteca de Taradell han organitzat un concurs d’instagram que girarà entorn de la Cavalcada de Reis del municipi. El motiu és que el Grup de Recerca Local està elaborant un documental sobre les atxes de barballó, característiques durant la rebuda dels Reis a Taradell. Aquest documental s’estrenarà el 21 de gener.

El concurs d’instagram està obert a tothom i premiarà la millor foto i la més original. És obligatori que les atxes de barballó siguin presents a la foto. També cal etiquetar les fotografies penjades a instagram amb les etiquetes #jovaigambatxadebarballó i #ReisTaradell17. Les fotos hauran d’estar penjades entre els 5 i 8 de gener i cal seguir el perfil d’instagram de la Biblioteca de Taradell (@bibliotaradell).

Els premis són dues entrades pel concert del grup Jarks en el marc de la Festa Major d’hivern de Taradell per la millor foto i un lot de llibres per la foto més original.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments