Inici Actualitat Lladres del temps

Lladres del temps

0
COMPARTIR

rellotgeS’està acabant l’any, i sempre quan arriba aquest moment molts de nosaltres comencem a veure que el temps córrer i que moltes de les coses que ens havíem proposat fer, al final no hem tingut temps! Quin desastre, cada any ens passa el mateix! I llavors comencem a fer una nova llista, per perdonar-nos el que no hem fet, i ens diem: Aquest any nou segur que sí, aquest ho aconseguiré!

Hi apuntes coses com començar a fer esport o fer-ne més perquè aquest any has menjat massa i això no pot ser, fer dieta (la dieta quasi tothom li posa, pel que sembla la gent creiem que com més prims més feliços), apuntar-te al curs que tanta il·lusió et fa, no dedicar tant temps a la feina, passar més temps amb els amics o al contrari, buscar temps per estar sol, viatjar més, ESTALVIAR més, llegir més, … i així fins a tenir una llista MOLT LLARGA!!!

Però avui quan m’he llevat em preguntava perquè ens costa tant complir aquesta famosa llista i llavors he començat a pensar en totes les coses que ens roben el temps per aconseguir-ho, els “punyeteros” lladres del temps. Potser a vegades escrivim llistes massa llargues, però a vegades el que ens proposem no és tan irreal, i tot i així, ens costa.

Així que he decidit que per aquest 2017, la meva llista d’objectius serà diferent. Hi posaré tot allò que em roba el temps i que vull desfer-me’n, perquè en tingui més i més i pugui fer amb ell tot el que vulgui!

Hi apuntaria coses com:

– Aprendre a delegar, si sempre ho vull fer tot jo, és clar que no tinc temps per res més.

– No ser tan autoexigent, quina mania! Massa temps per intentar fer-ho tot tan bé! Que potser existeixen les coses perfectes?

– El telèfon! (el facebook, l’instagram, el whastapp, … ) Tot el dia connectada!

– No saber dir no i acabar fent coses per compromís… quan potser estaries fent allò que et ve tan de gust!

– Ser indecisa… i passar hores i hores decidint què faré.

– …

I vosaltres, quina llista voleu fer pel 2017? De quina manera voleu col·leccionar temps per fer allò que realment us ve de gust?

BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU!

Alba Rosique Reig

Psicoterapeuta

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments