Inici Actualitat Taradell va acollir el desè aniversari del programa de dinamització de la...

Taradell va acollir el desè aniversari del programa de dinamització de la gent gran de la Macomunitat La Plana

0
COMPARTIR

10-anys-dinamitzacio-gent-gran4

Dimarts Taradell va acollir els actes de celebració organitzats per la Mancomunitat La Plana del desè aniversari del programa de dinamització de la gent gran, impulsat per la Diputació de Barcelona. Durant el matí es va fer un esmorzar a l’Hotel Rosa, una visita guiada pel centre neuràlgic de Taradell i un taller de percussió corporal a can Costa.

10-anys-dinamitzacio-gent-gran2
Foto: Mancomunitat La Plana

10-anys-dinamitzacio-gent-granAl migdia es va fer un dinar multitudinari i la xerrada ‘L’eterna joventut’ a càrrec del filòsof i formador, Sergi Pérez. A l’acte hi va participar l’alcalde de Taradell i president de la Mancomunitat La Plana, Lluís Verdaguer, i la diputada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos.

El programa de dinamització de la gent gran va néixer el 2003, promogut per la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de promoure activitats d’envelliment actiu als municipis menors de 5.000 habitants, que participen en agrupacions al projecte. Fa 10 anys la Mancomunitat La Plana es va sumar al programa. Actualment hi participen 15 agrupacions de municipis, que representen 82 municipis menors de 5.000 habitants de la demarcació de Barcelona. L’any passat es van fer 1.277 activitats en les quals van participar 31.900 persones.

10-anys-dinamitzacio-gent-gran3

10-anys-dinamitzacio-gent-gran5

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments