Inici Actualitat El CP Taradell debuta a la lliga amb un empat a la...

El CP Taradell debuta a la lliga amb un empat a la pista de l’Alcobendas (2-2)

0
COMPARTIR

Empat a 2 del Club Patí Taradell aquest dissabte en el primer partit de lliga. Els taradellencs van debutar a l’Ok Lliga plata sud empatant a la pista de l’Alcobendas.

Va ser un partit complicat per als taradellencs, que als pocs minuts de començar el partit ja van veure com els locals feien l’1 a 0 en la primera acció. El CP Taradell va haver d’anar a remolc en el marcador durant tot el matx. Amb 1 a 0 es va arribar al descans. L’empat no va arribar fins que quedaven poc més de 9 minuts pel final, i va ser obra de Sergi Pla. Tot i seguir buscant el segon gol, el marcador no es va moreu més fins a 2 minuts pel final quan els locals van fer el 2 a 1. Però la reacció taradellenca va ser fulminant, i pocs segons després Víctor Crespo va posar l’empat a 2 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments