Inici Actualitat Massiva assitència de gent a la 9a Mostra de Cuines del món...

Massiva assitència de gent a la 9a Mostra de Cuines del món de Taradell

0
COMPARTIR

mostra-cuines-mon-2016

Molta gent no es va voler perdre la 9a edició de la Mostra de Cuines del Món de Taradell, organitzada pel col·lectiu Som Dones. L’activitat, ja consolidada, va reunir una gran assistència ja des de primera hora al Centre cultural Costa i Font.

mostra-cuines-mon-20162I és que al cap de mitja hora algun punt de degustació ja havia acabat les existències. Els assistents només havien de pagar 5 euros per disposar d’una butlleta que els donava opció a degustar gastronomia d’una vintena de procedències. Hi havia representació de la Xina, Colòmbia, Tailàndia, Nepal, Rússia, Marroc, Catalunya, Andalusia, República Dominicana, Argentina, Polònica, Perú, Cap Verd i Bolívia. Tampoc hi faltava l’oferta gastronòmica del Xocolater de Taradell.

L’oferta gastronòmica es complementava amb un espai lúdic per als més petits i diverses demostracions de dansa que anaven a càrrec del grup Shindia de Granollers i de la Asociación Cultural Nuevos Progresos de Bolivianos de Vic.

A continuació podeu veure una galeria d’imatges:

[shashin type=”albumphotos” id=”98″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments