Inici Actualitat Pedro Albino guanya el 3r Concurs de fotografia Memorial Lluís Tuneu

Pedro Albino guanya el 3r Concurs de fotografia Memorial Lluís Tuneu

0
COMPARTIR

guanyadors-concurs-foto-toca-sons-2015

La tercera edició del Concurs de fotografia Memorial Lluís Tuneu, organitzat per la comissió de la Festa d’en Toca-sons, ha tingut un clar protagonisme taradellenc. Pedro Albino amb una foto titulada “Soroll” s’ha endut el primer premi, que es va entregar aquest divendres al vespre. El premi és un trofeu i un sopar per a dues persones.

1r-premi-concurs-foto-toca-sons-2015
1r premi Memorial Lluís Tuneu

Cal destacar que els cinc premis del Memorial han estat per a cinc taradellencs diferents, un fet que no s’havia produït en les dues primeres edicions. El segon premi ha estat per una foto de Josep Autonell, sota el títol “Anar per feina”, mentre que el tercer premi ha estat per Jordi Morató (premiat amb un 2n premi a la primera edició) i la foto titulada “Crit”. També s’ha premiat a la millor fotografia local. El guardó ha recaigut en Gerard Paredes amb “Colors”.

El premi a la millor foto d’instagram, com ja vam publicar, ha estat per Manel Fernández. Totes aquestes fotos premiades juntament amb una selecció entre les presentades es poden veure fins el 9 de novembre al vestíbul del Centre cultural Costa i Font. Les fotos que optaven als premis podien ser de qualsevol dels actes organitzats per la festa (Toca-sons, caminada teatralitzada i mercat del segle XVII).

 

2n premi Memorial Lluís Tuneu
2n premi Memorial Lluís Tuneu
3r premi Memorial Lluís Tuneu
3r premi Memorial Lluís Tuneu
Premi local Memorial Lluís Tuneu
Premi local Memorial Lluís Tuneu
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments