Inici Actualitat Manel Fernández Fàbrega guanya el concurs d’en Toca-sons d’InstaOsona

Manel Fernández Fàbrega guanya el concurs d’en Toca-sons d’InstaOsona

0
COMPARTIR

premi-toca-sons-instagram-2015

El taradellenc Manel Fernández Fàbrega (@mffabrega) és el guanyador de la segona edició del concurs d’Instagram organitzat en el marc de la Festa d’en Toca-sons de Taradell. La seva foto ha estat l’escollida pel jurat, després de repassar les més de 100 fotos que es van presentar al concurs.

El jurat, format pels gestors d’InstaOsona i la Festa d’en Toca-sons, valora que la imatge reflecteix i transmet molt bé l’essència de la festa en un moment molt concret, quan capturen el temut bandoler.

Ara, es distingirà el guanyador amb un trofeu de la segona edició del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu. L’entrega del premi serà el 23 d’octubre a Can Costa a dos quarts de 9 del vespre, juntament amb la resta de guanyadora del certamen. A més, les fotos s’exposaran del 23 d’octubre al 9 de novembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments