Inici Actualitat L’Associació de Jubilats organitza un taller de cuina

L’Associació de Jubilats organitza un taller de cuina

0
COMPARTIR

taller-cuinaL’Associació de Jubilats de Taradell ha organitzat un taller de cuina a partir de finals del mes d’octubre. El taller compta amb sis sessions i està obert a tothom.

Començarà el 26 d’octubre i es farà cada dilluns fins al 30 de novembre al Centre cultural Costa i Font a les 7 de la tarda. Anirà a càrrec de Xevi Coma, del restaurant Clàssic de Seva. Les places són limitades i el preu és de 30 euros. Al final de cada sessió es farà un tastet del plat cuinat i l’últim dia es donarà el receptari de tots els plats. Les inscripcions es poden fer a l’Associació de Jubilats o al telèfon 93 880 04 02 (Montse).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments